🍲🥕🫑Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania.🥑🥔🥗
Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania to wydarzenie, które miało na celu promowanie wśród młodzieży zasad zdrowego odżywiania i przygotowywania posiłków.
Głównym założeniem było zachęcenie do spożywania regularnych, zbilansowanych posiłków oraz przestrzeganie zasad, które wspierają zdrowie i dodają energii.
Pani Natalia Topólniak, wraz z uczniami technikum żywienia i usług gastronomicznych przygotowała pokazowe „zdrowe talerze”. Potrawy można było nie tylko zobaczyć, ale także spróbować – były to wyjątkowo zdrowe i smaczne propozycje!
Prelekcja na temat zdrowego żywienia
Uczennica klasy 4TMA z Panią Krystianom Czekalską
Uczniowie podczas prelekcji
Ekipa Spółdzielni Uczniowskiej 
„Zdrowe talerze”